KOSTRÅDGIVNING

Vi har inte fastnat vid någon förutbestämd diet.
Vi gör ett kostupplägg som passar dig, dina mål och din vardag.

KOST-
RÅDGIVNING

Hälsa är så mycket mer än bara träning och vikt. Sömn, stress, balans i livet och energi i vardagen tex.

I vår kostrådgivning tar vi hänsyn till alla faktorer. Du och din coach sätter rimliga mål tillsammans och gör en plan som passar din vardag. Ni hjälps åt att planera hur ofta ni behöver ses för att du ska få den hjälp du behöver.

Kanske att något av våra paketerade medlemskap kan passa? Boka en kostnadsfri konsultation.

STOLTA
ÅTERFÖRSÄLJARE
AV FOODBOX

Foodbox har flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Foodbox underlättar i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Foodbox har lagt stor vikt vid att använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige.

VI TIPSAR

Allt du äter under en dag räknas. Vet du t.ex att två skivor ost om dagen blir lika mycket som en pizza per vecka? Att en matsked olja om dagen vid stekning blir 4000 kalorier på en månad?

Du väljer och prioriterar så klart själv men om du bara halverar din mängd av sånt som ”inte räknas” finns det mycket som gör skillnad över tid…