VI SOM PEPPAR DIG PÅ DEN PERSONLIGA TRÄNINGSSTUDION

I våra lokaler har det tränats ända sedan 2004. Men från hösten 2019 när vi lämnade en kedja tränar vi vidare under namnet Enskede Träningsstudio. Jag som äger studion heter Åsa Fagerlind Sundin och har funnits i lokalen sedan 2011. Jag har gått från medlem till anställd och sedan 2015 ägare.

Jag har verkligen inte fått träningen i mig från födseln utan hittade träningen först i 30-års åldern. Då tog jag tag i min kraftiga övervikt, tappade 25 kilo och hittade en träningsrutin. Det var inte alls roligt att börja träna. Men jag gjorde det varje vecka för att jag visste att min kropp behövde det för att må bra. Och framförallt för att orka med det tempo jag vill ha i livet.

Att alltid kunna hänga med i barnens tempo när de växte upp var viktigt för mig. Det var den mamman jag ville vara och det blev mitt driv. Jag har alltid sagt att man inte kan lita och vänta på sin motivation, den kommer inte lösa det åt dig utan du måste ha disciplin och rutiner. Du måste gå iväg till gymmet även när lusten inte är där och då kan man inte tro att motivationen är där. Det enda du kan lita på då är ditt beslut att göra det som är bäst för dig och din kropp och strunta i vad huvudet säger. Än idag får jag släpa mig iväg motvilligt många pass. Men jag vet att bara jag får på mig skorna så kickar allt igång. Mitt bästa råd är att lova någon annan att du ska träna, då blir det jobbigt att förklara varför du inte gjorde det när du faktiskt inte hade en giltig ursäkt.

Jag driver denna studio just därför. Jag vill att studion ska vara en plats dit man får komma som man är, med tröjan ut och in och med lusten kvar i soffan. För jag vet att så fort du kliver in innanför dörrarna kommer du göra ditt absolut bästa. Och du är mer än välkommen precis som du är! Den bästa på att vara du är du. Och jag är rätt säker på att du vill vara pigg och stark hela den delen av livet du har kvar.

Hos mig jobbar även Emma, Johan och Virpi. Tre helt olika individer som har en sak gemensamt – viljan och drivet att hjälpa dig nå ditt bästa jag och vi kommer alla glädjas åt varje mål du når på din resa.

VI ÄR HÄR FÖR DIG!


EMMA

Personlig tränare och kostrådgivare. Brinner lite extra för konditionsträning och njuter av sina löprundor. Emma hjälper dig gärna med allt från att sätta en bra kostplan om du träffar henne i rollen som kostrådgivare likväl som hon vill peppa dig i mål i gymmet.

Därutöver jobbar Emma med personlig träning och kostrådgivning. Du har kanske ett medlemskap där det ingår eller så köper du till det i den mängd du önskar. Med Emma som coach kan du förvänta dig en allsidig, utmanande och rolig träning som både utvecklar din kondition och bygger upp din styrka. Allt anpassas så klart beroende på vad just du vill uppnå.

Hon håller även i våra medlemsrådgivningar där vi hjälper dig som ska välja ett medlemskap som passar dig. Så du kanske kommer träffa henne där om du inte redan haft ditt första möte.

JOHAN

Även Johan jobbar som personlig tränare och kostrådgivare. Johan har hållit på med olika sporter men fastnade för kampsport som tonåring. Numera hittar du honom i boxningsringen där han satsar hårt på en fortsatt karriär framåt och uppåt.  

Som PT är Johans passion att utveckla människor mentalt såväl som fysiskt genom att hjälpa de att förbättra sin allmänna hälsa genom träning och förändrar livsstil. Med Johan som coach kommer kan du förvänta dig träning som är rolig, utmanande och effektiv och hans motto är att det spelar ingen roll vad ditt mål är, så länge du alltid går i rätt riktning mot målet varje dag.

Johan jobbar även han som medlemsrådgivare så du kanske träffar honom redan där och kan då sätta ditt mål med honom direkt.

VIRPI

Virpi jobbar lite mindre än oss andra på studion. Men har du tur möts ni i receptionen och då knockas du av hennes härliga energi och smittande skratt. Virpi har våra torsdagspass i cirkeln varannan vecka och därutöver jobbar hon med medlemsvård.

Hon jagar dig om du kommit ur rutinerna och glömt att komma till oss under för lång tid. Då försöker hon fånga upp dig och höra vad du behöver för att hitta tillbaka. Så har du ett missat samtal eller ett sms från Virpi vet du att det bara är att packa väskan och släpa dig hit…