VÅRA MEDLEMSKAP

Vill du komma igång med din träning? Kanske lite osäker på vad som behövs för att nå ditt mål?
Eller du kanske inte ens är helt säker på vad målet är? Vi bjuder dig gärna på en hälsoplan utan
kostnad för att tillsammans reda ut allt detta och se vad du kan behöva av oss för att nå dit.

Boka en tid som passar dig så sätter vi oss i lugn och ro över en kaffe.
Då vet vi också vad ditt medlemskap kan kosta.

Ett BRA medlemskap

479:-/mån

Vi har ett BRA medlemskap som passar dig som har en bra träningsrutin som går som på räls. Du klarar dig själv och vet att motivationen finns där och du behöver bara ett ställe att träna på på egen hand.

Det kostar 479kr i månaden (419kr för student och pensionär) och innehåller en halvtimmes uppföljning under ditt första bundna år för att stämma av att det går som du tänkt. Vi kommer att rekommendera dig att boka det under ditt första kvartal då vi ser att det är under de första tre månaderna man lätt tappar fokus och kan behöva en knuff vidare framåt.

I uppstarten på 500kr som du betalar vid inskrivningen har du ett tillfälle med PT på 45 minuter för att starta upp ditt medlemskap hos oss. Så hos oss är det inte bara en administrativ kostnad utan vi vill vara säkra på att du får en så bra start som möjligt hos oss så har lagt in även detta i kostnaden.

Ett BÄTTRE medlemskap

789:-/mån (eller 26:-/dag)

Vi har även ett BÄTTRE medlemskap. Det är för dig som gillar träning men vet att lusten går lite upp och ner och du behöver någon som stämmer av att den inte gör det denna gång.

Du träffar din coach dels på uppstarten där ni sätter en plan och mål som passar just dig. Sedan har ni fyra träffar till under ditt första bundna år där ni pratar kost och träning, följer upp hur långt du kommit på din resa och ni tränar tiden som är kvar. Vad dessa träffar handlar om bestämmer du och din coach tillsammans – utifrån just dina mål och behov.

Uppstarten är 55 minuter i detta medlemskap och ingår så ingen kostnad för det när du startar.

Det BÄSTA medlemskapet

1 189:-/mån (eller 39:-/dag)

Sen har vi vårt BÄSTA medlemskap. Det är det vi såklart tycker att du ska välja eftersom vi vet att det är det medlemskap som är bäst för dig som verkligen vill komma igång eller i form den här gången. Inte en gång till ska gymkortet ligga oanvänt i väskan. Skorna ska slitas ut och du ska få känna glädje och stolthet över att ha lyckats. Få känna känslan att ha fått bort de där extra kilona. Att kunna snabbt springa till bussen utan att vara andfådd. Att leka på golvet med barnbarnen utan att ha svårt att komma upp. Att inte behöva be om hjälp varje gång något ska lyftas eller slippa vara så där stel och orörlig.

Du och din coach sätter dina mål tillsammans på uppstarten. En plan som är lagom utmanande men ändå realistisk. Sedan har ni månadsvisa träffar för att träna och prata helt utifrån den plan ni satt upp. (Vi vet att även du har semester på sommaren så du får ledigt en månad om året från din coach.) Men du kommer komma tillbaka stark och energisk efter semestern och vara taggad på att fortsätta.

Uppstarten är 55 minuter i detta medlemskap och ingår så ingen kostnad för det när du startar.

Medlemskap EXTRA ALLT

1 879:-/mån (eller 62:-/dag)

För dig som vill unna dig något riktigt extra. Då har vi ett medlemskap med EXTRA ALLT!!!

Du kommer få träffa och peppas av din coach varannan vecka. Du kommer verkligen få allt stöd du bara kan tänka dig. Kostråd, personlig träning, push och pepp, stöd i allt du bakar in i ordet hälsa. Tänk vilken känsla att så ofta få hänga med en coach som har ditt bästa i åtanke och som gläds lika mycket som du när du kan checka av delmål efter delmål.

Det här är ett medlemskap för dig som verkligen vill satsa på dig själv nu. Som under 12 månader vill fokusera på ditt eget välmående och fylla kroppen med härlig energi. Men som samtidigt är ödmjuk inför att det kräver en del och därför behöver du det bästa stödet på vägen. Vi vet att den som har täta möten med sin coach också får de bästa resultaten. Du är ju inte ensam på resan! Ni är två som delar på dina motgångar och firar dina framgångar.

I din uppstart på 55 minuter sätter ni förutom det långsiktiga målet delmål och också dina belöningar. Hur ska du fira för varje mål du når? Dina timmar kan även utföras digitalt om livet så kräver någon gång. Men i huvudsak vill vi ses på studion för vi tycker att personliga mötena är det bästa.

För 1 799kr per månad få du allt detta. 60 kr om dagen. Och med de kostmål ni sätter upp kommer du förmodligen spara in den summan i minskat onödigt ätande… Så plus minus noll kan man säga!