TAGGAD PÅ ATT KOMMA IGÅNG?

BOKA VIA MINA SIDOR, ELLER LÄS MER OM VÅRA MEDLEMSKAP OCH HUR DU BLIR MEDLEM.

GRUPPTRÄNING (SGT)

Hos oss kan du träna med PT i liten grupp. Vi kallar det small group training, SGT. Då tränar du med samma grupp om max 8 deltagare i en hel termin, 20 tillfällen, samma tid varje vecka. Våra grupper har tre olika fokus. ”Styrka & kondition”, ”styrka & rörlighet” och ”seniorer i gymmet”.

Upplägget är detsamma oavsett grupp. 50 minuters rolig men utmanande träning i liten grupp med din personliga tränare som planerar passen, hjälper dig med teknik och anpassar om du har några hinder i de övningar som är planerade. I detta format skapas en underbar dynamik och gruppen blir väldigt sammansvetsad och har enormt skoj ihop. Fördelen med att ses samma personer varje vecka är att tränaren hinner se alla och hinner lära känna alla och deras olika utmaningar och behov. Alla hinner få hjälp och utmanas utifrån sina behov och på sin nivå.

SCHEMA VT 2024
START V. 3

DAG /TIDFOKUSPLATSER
Mån 10:00Seniorer i gymmetFullsatt
Mån 17:30Styrka & konditionFullsatt
Mån 18:30Styrka & konditionFullsatt
Tis 10:00Seniorer i gymmetFullsatt
Ons 10:00Seniorer i gymmet1 plats kvar
Ons 17:00Styrka & rörlighetFullsatt
Ons 18:00Styrka & rörlighetFullsatt
Tor 18:30Fitnessboxning1 plats kvar
Fre 10:00Seniorer i gymmetFullsatt

Jag är helt slut men överlycklig varje vecka efter seniorgruppen! Tack ETS!

– Medlem

Small groups är så peppande och hjälper mig att fortsätta med träningen. Jag har utvecklats, blivit starkare och modigare samtidigt som vi har så roligt varje måndag!

– Annika

CIRKELTRÄNING (CIRKELPEPP)

I alla medlemskap ingår de pass vi har i cirkelträningen. Vi kallar dessa cirkelpepp. Du kan inte boka dessa i förväg utan du checkar in på passet när du kommer till oss och det är först till kvarn som gäller. Vi har plats för 14 deltagare.

Här peppar och pushar vi dig i 30 minuter i vår cirkel med intervallträning. Kom de pass du kan och få ut lite mer än du kanske fått på egen hand. Varning för hög energi och härlig gemenskap på dessa pass. Här är alla överens om att det var ett tufft men härligt pass när det är klart. Så inget pass för dig som vill träna lite lugnt och sansat och på egen hand. Här är det fullt ös men givetvis på din egna nivå. Att göra det lilla extra är så klart olika utifrån allas nivå, men gemensamt är att alla gör lite mer i dessa pass…

SCHEMA

DAG/TID
Måndagar 12:00

Tisdagar 18:00 (styrka & rörlighet)
Onsdagar 12:00
Torsdagar 17:30
Fredagar 12:00

Infaller dagen på en röd dag ställer vi in passen då vår studio i regel är obemannad röda dagar.

För mig som har svårt att hålla fokus och tycker att vanliga gym känns lite avskräckande, funkar cirkelträningen mycket bättre. Man får en naturlig rytm och kan öka vikt och intensifiera träningen i sin egen takt.

– Medlem

”Träning med variation ger bra kondition.” Det är det här med olika träningsmöjligheter som jag uppskattar mest, cirkeln, seniorträning, gymmet och även gemenskap m.m. under samma tak.

– Medlem

PERSONLIG
TRÄNING

Våra personliga tränare finns här för att hjälpa dig att sätta rimliga mål och framförallt att nå dem.

Emma och Johan brinner för att hjälpa dig på vägen och kommer glädjas med dig i varje framgång. Boka en kostnadsfri konsultation till att börja med.

849:-/h för medlemmar
999:-/h för icke medlemmar
10% rabatt för pensionär och student

FRIA
VIKTER

Utöver cirkelträningen har vi två rum med fria vikter och även konditionsmaskiner för dig som hellre tränar med den typen av utrustning eller som vill komplettera din träning i cirkeln.

Det är i det större gymmet vi har våra small groups och personlig träning.

INTERVALL-
TRÄNING I CIRKEL

Vår cirkel beskrivs ofta som gruppträning utan ledare och utan att behöva boka tid.

Du börjar var du vill i cirkeln och på 37 minuter har du tränat hela kroppen både styrka och kondition. Intervaller och med maskiner som står på varje station. Passar verkligen alla som vill ha en allsidig träning.